Предстоящи игри

Началото

По следите

Началото е първия куест на real-life екипа. В него се усеща желанието за налагане на този непопулярен тип забавления в България. Динамичен и разнообразен сценарий с примеси от добавена реалност, различни видове загадки, мистерии и многостъпкови елементи.

Трудност
Средно напреднали
Продължителност
3-5 часа
Провеждане
Вечер
Регион на играта
София, широк център
Цена
120 лв (преди отстъпки)
Отбор
3-5 играча

Превъплатете се в ролята на опитен софийски детектив, разплетете няколко случая, които на пръв поглед нямат нищо общо, но всъщност....

Ако сте фенове на ескейп стаи, ако сте играли друг куест и ви е харесало - тази игра е за вас!

Този real-life quest се организира приблизително един път в месеца. 

Виж повече детайли, предстоящи дати и запази час тук.

 


 

AVE

Разходката

AVE са куестове, в които е важна идеята да се остави околния свят непокътнат. Всички загадки са вплетени в реалността, не са правени никакви промени или модификации на предмети и елементи от реалния живот. Така и трябва да се играе.

Трудност
Начинаещи
Продължителност
2-5 часа
Провеждане
Денем в почивни дни
Регион на играта
София - град
Цена
90 лв (преди отстъпки)
Отбор
3-5 играча

Дори и да не сте пробвали real-life куест и да нямате изиграни десетки ескейп стаи, този куест ще е подходящ за вас, вашето семейство (вкл. и деца над 9 години) или приятелска компания.

Подарете си една забавна разходка из столицата ни, посетете места, където сте ходили рядко или никога, насладете се на природата и околния свят. Чист и недокоснат. От нас. И от вас.

Защото това е AVE!

Този real-life quest се организира в ден и час по желание на играчите. Препоръчваме Ви да е в период със слаб трафик - вечерно време или през почивните дни. 

Виж повече детайли, предстоящи дати и запази час тук.